Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podruhé navštívila kadeřnici, aby se z ní stala blondýnka. Agáta Hanychová (38) prochází proměnou. Nejdříve sundala napletené vlasy, pak následovala návštěva kadeřnice, která měla za úkol vyrobit z brunetky blondýnku. Napoprvé to ale nebylo.

"To, že ženy převlékají a přečesávají chlapy, když s nima začnou chodit, je dost normální a není to výjimečné. To, že si žena nechá doporučit kadeřnici od svého kluka, to je zvláštní. Občas je ale čas na změnu a já už jsem blondýnka. No uvidíme, na jak dlouho," prozradila Agáta a ukázala se s blond barvou a krátkým mikádem.

"Zesvětlovali jsme postupně, aby to vlasy nezatěžovalo a neničilo. Po letech s prodlouženými vlasy je třeba, aby nedostaly takový záhul," řekla Super.cz modelka.

Agáta navštívila kadeřnici, která se stará o vlasy například Kaiře Hrachovcové nebo Nikol Švantnerové. Posuďte sami, jak se proměna Agáty povedla. Líbí se vám víc jako brunetka, nebo jako blondýnka? Hlasujte v naší anketě.

Líbí se vám Agáta Hanychová jako blondýnka?
Ano
45 %
Ne, tmavé vlasy jí sluší víc
55 %
Celkem hlasovalo 95636 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám