Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi modelky, které rozhodně netrpí studem. Gabriela Gášpárová (23) si libuje v úsporném spodním prádle a velmi ráda se v něm nechává fotit. Když dostala vítězka soutěže Dívka roku 2016 příležitost fotit s fotografem Richardem Nowakem, tak si opětovně prosadila provokativní krajky a podvazky, ale snad i vzhledem k tomu, že výsledné snímky byly černobílé, tak ve finále fotky působily něžně.

„Bylo skvělé s ním fotit. Naprostý profesionál a užili jsme si i dost srandy,” usmívala se spokojená Gášpárová, která už má za sebou focení pro prestižní společnosti.

Bude na titulce Playboye a má jisté role ve filmech. Na stejné notě byl naladěn i fotograf. „Ne každá modelka bere svou práci vážně, a už vůbec ne každá dívka ví, že čím více sebe sama do toho dá, tím bude výsledek lepší. Gabriela je v těchto i dalších ohledech perfektní,“ pochválil sexy brunetku fotograf.

Nowak není v branži žádným zelenáčem. Jako vyhledavač talentů má úspěchy, má čich na vycházející hvězdy, ale samozřejmě má už za sebou i focení zavedených celebrit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám