Hlavní obsah
Článek

Na roli matky si rychle zvykla. Teprve v květnu se zpěvačka Sia (44) pochlubila, že si v loňském roce adoptovala dva dospívající chlapce. Mladšímu z nich se v květnu dokonce narodila dvojčata, a tak je zpěvačka rovnou i babičkou. A mateřství jí prý úplně změnilo život.

„Změnilo mě to úplně ve všem,“ přiznala v rozhovoru pro InStyle. „Naučila jsem se naslouchat a být trpělivá. Naučila jsem se, že je potřeba si nastavit hranice. A vím, co to je někoho bezpodmínečně milovat.“

A být matkou se jí nejspíš zalíbilo. „Už přemýšlím o tom, že si adoptuji další děti. Uvědomuji si, že tohle je přesně ten způsob, jakým jsem se měla stát matkou,“ dodala.

Navzdory tomu, že vydělává milióny, snaží se své děti nerozmazlovat. „Mohla bych si říct, že jsem bohatá popová hvězda, dávat jim každému měsíčně balíky peněz a vůbec se o ně nezajímat, ale taková nejsem. Dovoluji jim akorát nakupovat jídlo,“ prozradila s tím, že když se k ní nastěhovali, bylo všechno jinak.

„Koupila jsem jim všechno. Ale hlavně jsem jim věnovala čas, abych odvrátila to, v čem vyrostli, a nasměrovala je tak, aby vedli plnohodnotný život, za který se nikdy nebudou muset stydět.“

Reklama

Další články

Načítám