Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anais Gallagher (20), dcera slavného Noela Gallaghera (53) ze skupiny Oasis, se prosadila jako modelka. A ne jen tak ledajaká. Anais se objevila v kampani značky spodního prádla, z níž vzešly pěkně žhavé fotografie. Ty ale prý její slavný otec ještě neviděl.

„Táta o fotkách ještě neví. Ještě jsem mu o nich neřekla. Ví ale, že jsem dospělá a sama si vybírám, co budu dělat,“ sdělila Daily Mailu.

Maminka Meg Matthews ji už stihla podpořit. „Máma byla nadšená. Ukázala jsem jí fotky před tím, než to mohl udělat kdokoli jiný. Je s tím v pohodě a myslí si, že vypadají skvěle.“

Podle modelky bude i její táta v klidu. „Má celkem otevřenou mysl a je obecně v pohodě s tím, co dělám,“ doplnila o otci.

Noel nedávno vzbudil rozruch svými výroky o rouškách. K cestování si raději pronajal soukromé letadlo, než aby si na letišti nandal roušku.

„Je mi to u p*dele. Vybral jsem si, že ji nosit nebudu, a pokud dostanu virus, můžu si za to sám. Když každá pí*a bude nosit roušku, od nikoho to nechytím. A pokud to budu mít já, nechytí to ode mě. Myslím, že je to sra*ka,“ nechal se slyšet rocker v podcastu Matta Morgana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám