Hlavní obsah
Článek

Herečka Alena Doláková, známá mj. z pohádky Tři bratři, z filmů Ztraceni v Mnichově, Gangster Ka či Metanol nebo ze seriálu Vodník, se vzpamatovává po prodělaném covidu. Na sociální síti popsala, jak se cítí.

Stále je unavená a fyzická aktivita ji vyčerpává. „Ve veškerých volných chvílích spím. Nejsem schopná cvičit a často jsem vyčerpaná tak, že jsem úplně mimo,“ popsala herečka svůj nynější stav.

Že prodělala covid, svěřila fanouškům už koncem září, krátce po svých jednatřicátých narozeninách. „Jsem o rok starší. Měla jsem koronu. Ten nejlepší narozeninový dárek. Už jsem zdravá. Čau,“ napsala Doláková k fotce v posteli.

Nemocí si prošlo i mnoho jejích kolegů z branže. Mj. Simona Stašová, Petr Čtvrtníček, který měl těžší průběh a skončil v nemocnici, a covid se už delší dobu drží také Václava Kopty. „Všichni, kdo tvrdí, že covid je virtuální manipulace sloužící mocným tohoto světa k jeho ovládnutí, vzkazuju jediné: jste hlupáci a modlete se, aby se tenhle sekáč nepodíval také na vás! Všem ostatním přeju hodně zdraví a koptimismu,“ vzkázal Kopta na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám