Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, ani show Tvoje tvář má známý hlas se nevyhnuly potíže s koronavirem. Nemoc dokonce zkomplikovala samotné natáčení. Diváci v sobotu přijdou o proměnu a vystoupení Eriky Stárkové (39).

Herečka totiž před natáčením sedmé epizody zkolabovala, a tak jí musela být přivolána pomoc. Její vystoupení pak ztvárnila porota, tedy Eva Burešová, Aleš Háma a Ondřej Sokol.

„Snažíme se naše účinkující chránit, stejně jako celý štáb. Doba je opravdu komplikovaná. Testování, měření teploty, respirátory, ochranné štíty. Natočit další epizodu je týden od týdne složitější. Přesto cítíme vůči divákům show Tvoje tvář má známý hlas velký závazek a děláme maximum pro to, abychom mohli točit dál,“ řekla Simona Matásková, kreativní producentka pořadu.

Důvod kolapsu Stárkové nebyl zprvu jasný, následně se přišlo na to, že má herečka koronavirus, který její stav způsobil.

„Ve chvíli, kdy Erika Stárková zkolabovala a odvážela ji záchranná služba, jsme nevěděli, že jde o covid-19. Erika naštěstí ten den ještě netrénovala, vše se stalo těsně před začátkem natáčení,“ uvedla producentka.

„Když bylo jasné, že se Erika nemůže na natáčení vrátit, stáli účinkující a štáb před rozhodnutím, zda se epizoda natočí, nebo se natáčení zastaví. Přijali jsme další opatření, ti, kdo přišli s Erikou do bezprostředního kontaktu, byli neprodleně posláni do karantény a za necelou hodinu jsme vymysleli náhradní plán tak, aby natočení epizody nebylo ohroženo,“ řekla.

„V tuto chvíli za sebou máme karanténu a měli bychom točit dál. A skvělá zpráva je, že jsme všichni negativní,“ dodala Matásková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám