Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již odmalička zvládá skloubit školu a hudební kariéru. Mladá zpěvačka Adéla Částková (18) se zpěvu věnuje od dětství. Začínala v muzikálech a poslední dobou se více věnuje sólové dráze. Koncertování ale letošní rok příliš nepřál.

Adéla se alespoň věnovala skládání nové hudby. Ještě když to bylo možné, stihla natočit videoklip k nové písni Bez tebe, a to dokonce za hranicemi. „Klip se točil v červenci asi 100 kilometrů od Liberce, v malém městečku v Německu a v krásné přírodě v okolí jezer. Je to hodně klidná, ale zároveň hodně silná píseň,“ prozradila Adéla, která teď tráví všechen čas doma.

Je v maturitním ročníku a po pár týdnech ve škole začala opět s distanční výukou. „Pro mě to teď určitě nejsou prázdniny. Jsem každý den připojená na online výuku,“ svěřila se Super.cz zpěvačka. „Je pravda, že teď mám víc času na to dělat hudbu. Teď jsem vydala nový singl s krásným videoklipem a pracuji na další tvorbě,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám