Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny vyzvala herečka Barbora Mottlová (37) své fanoušky na sociálních sítích, aby jí pomohli najít novou brigádu. Během minulého nouzového stavu pracovala jako pokladní v supermarketu, teď se chce naučit něco nového.

"Snažím se rozkoukávat, protože nikdo nevěří tomu, že ta omezení budou jen na dva týdny. Složenky se zaplatit musí a nechce se mi brát ze svých úspor nebo investic. Snažím se brát vše pozitivně, i když nemohu dělat svoji milovanou práci," řekla Super.cz herečka.

Od fanoušků se jí sešly nabídky seriózní i bizarní. "Nabízeli mi, abych šla někam nahazovat maltu anebo dělala na stavbě. A hodně chtěli pomoct i doma. Vymalovat, umýt okna, udělat velký úklid, hlídat děti. Ale i normálních nabídek mám naštěstí dost. A i my živnostníci, kteří nemáme možnost vykonávat svoji profesi, se novým věcem učit můžeme," myslí si herečka, která nám prozradila, že zřejmě půjde pracovat jako recepční.

Jako dobrovolnice by Bára ráda pomohla i v oblasti zdravotnictví a sociálních služeb, láká ji například pomoc seniorům. Zatím ovšem pomáhá aspoň tak, že je dárkyní krve a plazmy. "Ta se dá odebírat dvakrát za měsíc. Chtěla bych apelovat na všechny, protože krev ničím nenahradíte a nic vám to neudělá. Jen se mi trochu motá hlava," upřesnila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám