Hlavní obsah
Článek

Loni v září vyšlo Petru Kotvaldovi novinkové album LX, které, jak už sám název napovídá, připravil pro fanoušky ke svým kulatinám společně s velkým narozeninovým koncertem v pražském Kongresovém centru. Album k šedesátinám postupně doplňují i videoklipy. Ten poslední, o kterém jsme si povídali už na konci minulého nouzového stavu, se připravoval rekordně dlouho.

Titulní píseň Šedesát stihl Petr představit už loni v září a klip Dvanáctá těsně před Vánoci. Letos v březnu se začal natáčet třetí klip k singlu Brejle, autorů Martina Blažka a Marka Sloupa. Režie byla svěřena mladému režisérovi Milanu Balekovi, který se podílel mj. na klipech s Lucií Vondráčkovou. Účinkuje v něm mj. Pavla Tomicová, jejíž smích se prý stal motivem klipu.

„První klapku klipu Brejle jsme natočili 1. března 2020 s tím, že dotočíme pár záběrů v exteriéru hned, jakmile budou venku více zelené plochy. Pak ale vzaly věci veřejného zdraví rychlý spád a nesmělo se nic. Dotáčky jsme nakonec zvládli až na konci května a ve výsledku je v postprodukci nepoužili. V toku událostí jsme totiž měnili koncept klipu, a stejně tak se posouval termín jeho premiéry na lepší časy, aby klip působil pozitivně. Jenže, slovo POZITIVNÍ ztrácí stejně jako na jaře svůj původní význam a zase nás začíná děsit, místo těšit," poznamenal zpěvák.

Sám ale pozitivní pohled na vývoj situace neztrácí a má možná tak trochu opravdu nasazené růžové brýle, když se chystá na pravidelnou sérii vánočních koncertů Vánoce hrajou glórijá a také na velký koncert k dvacetinám Mumulandu, který je plánován na 10. dubna 2021 ve Foru Karlín, velkou hudební, taneční a světelnou show, kde by neměly chybět ani Brejle, z nichž můžete zatím vidět ochutnávku. Premiéra klipu bude 18. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám