Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Deset dnů v odloučení je dost dlouhá doba na to, aby partneři popřemýšleli o svém vztahu a problémech v něm do hloubky. Tak se stane i u maminky Ivy (51), která nemůže překousnout, že se nechala přihlásit svým partnerem Pavlem (48) do Výměny manželek.

Pár spolu žije již 7 let a společně vychovávají dceru Veroniku (13). Pavel by rád, aby si Iva uvědomila, že se vše netočí jen kolem úklidu, naopak jeho partnerka by ráda, aby ji dokázal víc ocenit. Přestože se označují jako harmonický pár, později se ukáže, že Iva v tomto harmonickém vztahu příliš šťastná není a má o sobě i svém partnerovi pochybnosti. Iva se na kameru svěřila, že se cítí, jako by celý život musela někomu něco dokazovat a stejně to vnímá i v tomto případě.

„Z čeho mě chce zkoušet, že to zvládnu? Je se mnou 7 let a on mě furt testuje? Tímhle udělal velkou chybu a neodpustím mu, že jsem se takhle musela ponížit,“ rozplakala se blondýnka. Přiznává, že za její příliv emocí a slz částečně může i žárlivost na náhradní maminku Martinu, která je oproti ní o 18 let mladší.

„On má doma krásnou mladou paní a já se mu vrátím jak stará vetchá baba. Ano, žárlím, ale on si nezaslouží, abych žárlila,“ dodává Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám