Hlavní obsah
Článek

Cardi B (31) oslavila 28. narozeniny ve velkém stylu. S přáteli a manželem vyrazila do Vegas, kde to, jak se patří, rozjela. Nechyběly lahve alkoholu, striptérky a balíky peněz. Na sociálních sítích se podělila o videa z večírku, kde se to lidmi bez roušek jen hemžilo, a i když to vypadalo na soukromou party, právě to se fanouškům nelíbilo.

Když se rapperka pochlubila fotkou, jak se rozpláclá válí na parketu obklopená davem přátel, strhla se pod příspěvkem vlna kritiky.

„To je tak nezodpovědné, jsme uprostřed pandemie, proboha!“ zaznělo v komentářích. „Takže celebrity nemusí nosit roušky?“ chtěl vědět jiný sledující. „Co takhle se během pandemie izolovat?“ psala další.

Z videí, které Cardi sdílela ve svých Instastories, je patrné, že někteří přítomní roušky měli, včetně například zaměstnanců podniku nebo ochranky. Ke komentářům se hvězda zatím nevyjádřila, podle všeho stále pokračuje v oslavách.

Cardi v polovině září podala žádost o rozvod, nic však nenasvědčuje tomu, že by s Offsetem byli odloučení. V průběhu večírků se k sobě měli, jako by se rozvod nekonal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám