Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník ze StarDance Marek Dědík (41), který to na parketu roztáčel s Jitkou Schneiderovou (51) či Pavlou Tomicovou (61), nezahálí ani v těžké době koronavirové. Dvojnásobný tatínek synů Bertrama a Doriana nedávno natáčel nový taneční klip.

Na parketu mu nesekundovala jeho manželka Tereza, taktéž tanečnice, nýbrž bývalá tanečnice StarDance Veronika Saic (známá pod dívčím příjmením Šmiková) Ta se s Markem Dědíkem potkala v taneční show před deseti lety. On tehdy vlnil boky po boku Veroniky Žilkové (62), ona zasvěcovala do tajů tance kuchaře Filipa Sajlera.

A jak je vidět, pořád jsou to vynikající tanečníci. Na ukázku klipu se podívejte ve videu. „Natáčeli jsme taneční klip, kde dochází ke spojení nádherného tance a úžasného zvuku saxofonu, na který hrál náš kamarád, talentovaný saxofonista František Šalanda, který vystupuje pod pseudonymem Saxofrancis,“ řekl Super.cz Dědík.

Tanečník nám přiznal, že od dob StarDance přibral nějaké to kilo navíc, a tak se mu během natáčení klipu stala malá nehoda. „Při výskoku mi praskly kalhoty, přibral jsem. Mám je už asi pět let a tančil jsme v nich ve StarDance a teď si je asi nechám zarámovat, sešít už nejdou,“ smál se Dědík.

„Klip mi udělal radost, po koronavirových opatřeních jsou všechny taneční kurzy pasé, sály a taneční studia jsou zavřená. Spousta lektorů a tanečníků nemá práci ani podporu od státu,“ povzdechl si Dědík, jenž chtěl klipem aspoň trošku vyjádřit podporu kultuře.

Reklama

Další články

Načítám