Hlavní obsah
Článek

Koronavirová situace se v posledních dnech nelepší a s nemocí se léčí stále více známých tváří. Poté, co se o onemocnění rozpovídal Libor Bouček (43), blogerka Dominika Myslivcová (29), zpěvačka Alžbeta Bartošová nebo Hanka Křížková, je doma i Sabina Rojková.

Mladá herečka, která je známá nejen ze seriálu Ulice, ale také například z pohádky Tři bratři, je už několikátý den doma. Svým fanouškům prostřednictvím sociální sítě poslala vzkaz. „Karanténa, den třetí,“ napsala si herečka k fotce z balkonu, kde relaxuje. „Balkon mi osídlily asijské berušky, chtějí se ukrýt před zimou. Četla jsem, že je mám nachytat do krabičky a zazimovat je ve svojí ledničce, na jaře je zase pustit. Nebýt karantény, pravděpodobně bych tohle nikdy nemusela řešit,“ dodala herečka.

Její fanoušci se začali dotazovat, zda je doma s koronavirem, a Sabina přiznala, že ano. Hned jí začaly chodit zprávy, ve kterých jí přejí pevné zdraví, a aby byla brzy v pořádku. „Sabinko, doufám, že ti je dobře. Tedy v rámci možností,“ poslala slova podpory také herečka Kateřina Brožová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám