Hlavní obsah
Článek

Britský zpěvák Tom Parker na sociální síti oznámil, že mu lékaři diagnostikovali glioblastom, nádor na mozku. Hudebník, který strávil pět let v kapele The Wanted, podstupuje léčbu. „Všichni jsme zdrcení, ale budeme bojovat,“ napsal Parker s tím, že od fanoušků nežádá smutek, ale naopak lásku a pozitivitu.

„Společně zvýšíme povědomí o této hrozné nemoci a najdeme všechny možnosti léčby. Bude to těžký boj, ale s veškerou vaší láskou a podporou to zvládneme,“ dodal zpěvák i za svou ženu Kelsey. Ta po dcerce Aurelii (16 měs.) momentálně čeká druhé dítě.

V rozhovoru pro britský magazín OK! manželé uvedli, že lékař tumor popsal jako „ten nejhorší možný scénář“ a informoval je, že jde o terminální stadium.

Do nemocnice zpěvák jel v létě poté, co utrpěl dva záchvaty. „Zatáhli kolem mojí postele závěs a řekli mi, že jde o tumor na mozku. Jediné, co mi v tu chvíli prolétlo hlavou, bylo: A do haj*lu! Byl jsem v šoku. Je to glioblastom ve čtvrtém stadiu, řekli mi, že je to terminální stadium. Měl jsem co dělat, abych to v sobě zpracoval. Pořád se mi to ještě nepovedlo,“ svěřil Parker.

Na sociální síti uvedl, že se rozhodl svůj stav neskrývat, ale naopak o nemoci veřejně mluvit.

Reklama

Další články

Načítám