Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký model Lucky Blue Smith a jeho žen Nara Pellman přivítali do rodiny holčičku Rumble Honey. Pro Smithe jde o druhého potomka, prvního, dceru Gravity, mu v roce 2017 porodila expartnerka Stormi Bree.

Protože Smith na sociálních sítích nezveřejňuje fotky se starší dcerou, často čelí kritice, že ji málo vídá. V rozhovoru pro magazín L´Officiel věc uvedl na pravou míru. „Nedávám fotky s dcerou na Instagram. Chci, aby měla dětství, ne ji přehazovat veřejnosti. Sotva mluví, je jí dva a půl roku. Dřív jsem snímky sdílel, ale pak jsem se rozhodl, že už to nedává smysl. Chci to nechat na ní,“ uvedl.

„Lidé mi pak píšou, že s ní vůbec nejsem. Ale máme střídavou péči, píšou to ve chvíli, kdy mi třeba dcerka zrovna sedí na klíně. Jsou věci, které mě nezasáhnou, ale jsme lidé a některé věci zkrátka bolí,“ dodal.

O tom, že se jeho rodina rozroste, Smith informoval v květnu, tři měsíce po svatbě s Pellman. Vztah pár zveřejnil před rokem.

Smith patří k nejžádanějším modelům současnosti. V branži začal už ve svých 12 letech a na kontě má spolupráce se značkami jako Chanel, Fendi, Tom Ford, Bottega Veneta a další. Neznámý není ani čtenářům fashion magazínů. Znají ho ze stránek Vogue, GQ či LOVE.

Reklama

Další články

Načítám