Hlavní obsah
Článek

Zavření fitness na dobu dvou týdnů znamená pro lidi, kteří jsou zvyklí pravidelně udržovat svoji fyzičku, skutečnou ránu a rozhození tréninku. Zpravidla na každý problém se dá najít řešení.

Zapojte se bezplatně do on-line kurzů s fitness trenérkou Andy Pavelcovou z FITFAB Strong a cvičení podpořte dovozem nutričně vyvážené krabičkové diety od Zdravého stravování. Snesitelně tak dodržíte nařízená karanténní opatření a nevypadnete z pracně budované formy.

80 % úspěchu dosáhnete jídlem

Při cestě za vytyčeným cílem, ať už je to kondice, redukce hmotnosti, či budování svalové hmoty, hraje největší roli skladba jídelníčku. Zdravé stravování a jeho nutriční tým o tom ví, a proto jsou schopni uspokojit nároky sportovně orientovaných lidí. Stravovací program PROTEIN+, zaměřený na růst svalů, obsahuje pokrmy plné kvalitních bílkovin, které čerpá z libového masa, nízkotučných mléčných výrobků, luštěnin a vajec. Potřebnou energii dodávají sportovcům komplexními sacharidy. Objednáním programu FIT+ naopak zlepšíte prostřednictvím jídla metabolismus, kterým povzbudíte shazování nechtěných kil a svoji kondici. Při sestavování jídelníčku se myslí, jak na kvalitní bílkoviny, tak i na absenci skrytého cukru či zastoupení esenciálních mastných kyselin a komplexních sacharidů.

Foto: Vojtěch Peša
Ušetřete čas a stravujte se se Zdravým stravováním

Nevaříte, jen jíte

Příprava jídelníčku vyžaduje čas i znalosti a nevyhnete se vážení a počítání optimální porce právě pro vás. Chcete ušetřit čas přípravou a nákupem kvalitních surovin? Zdravé stravování vám může dodat až 5 šetrně upravených jídel denně v kalorické hodnotě vhodné právě pro vás. Nejste-li si jisti nastavením programu, můžete využít bezplatnou konzultaci s nutričními specialisty. Recepty pro přípravu krabiček čerpají z české i mezinárodní kuchyně, takže se můžete těšit i na rozmanitost chutí. Navíc zadáním kódu ZUSTANFIT10 při objednávce do 31. října 2020 získají noví zákazníci 10% slevu* na jakýkoliv stravovací program (pozn. *sleva nejde kumulovat s jinými slevovými akcemi a platí pouze pro nové zákazníky). Čerstvě navařená jídla dovezená domů, či do práce, stačí dle instrukcí na obale pouze ohřát.

Cvičte s trenérem. Zdarma a doma

Mnozí z vás byli zvyklí na cvičení pod dohledem zkušeného trenéra. Fitness trenérka Andy Pavelcová z FITFAB Strong s jejím týmem připravili cvičení online v různých zátěžových úrovních. Vybírat můžete z kardio tréninků, silových cviků pro vyrýsování jednotlivých partií, ať už se chcete zaměřit na břicho, zadek, stehna, nebo jejich kombinací. Navnaděni? Teď už stačí pouze internetové připojení a začít. Nudit se nebude. Cvičením vás provede Andy Pavelcová a její tým, rozhodně se zapotíte a dáte tělu zabrat a navíc vás nakopne živá hudba.

Zavřená fitka?! Neztrať formu a zůstaň v kondici

Další články

Načítám