Hlavní obsah
Článek

Na jaře si kvůli restrikcím v rámci nouzového stavu, kdy nemohla vystupovat, našla muzikálová zpěvačka a herečka Kateřina Pechová brigádu v obuvi. "Bohužel jsem to musela ukončit. Když začala hrát divadla, nestíhala jsem osmi a šestihodinové směny," svěřila nám manželka držitele Thálie Petera Pechy (34).

Nyní si Katka hledá práci novou, protože opět nemůže pracovat ve svém oboru. "Zatím dobrovolničím v centru nadace ALSA, která pomáhá pacientům s amyotrofickou laterální sklerózou," řekla nám na křtu kalendáře, který na podporu pacientů s touto nevyléčitelnou zákeřnou nemocí a jejich rodin vznikl a pro nějž spolu s manželem pózovala. "Bohužel se musel zrušit benefiční koncert," doplnila.

Ten den zároveň oslavila 34. narozeniny a už tím, že nám prozradila, co si k narozeninám od manžela přála, dokázala, jak je herečka skromná. "Jsem velká knihomolka, tak jsem byla ráda, že mi dal knížku, kterou jsme si přála. Jenom sedět doma a číst a pomáhat v centru ale nebudu. Už si začínám hledat další brigádu," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám