Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Arichteva (37) se nedávno stala maminkou syna Luky, jehož otcem je režisér Biser Arichtev. A právě ten má v pondělí narozeniny. Veronika mu jako dárek mimo jiné napsala krásné vyznání.

„Taky nemáte rádi ty vyznání lásky na sociálních sítích?! Je to děs, já vim,“ vtipkovala Arichteva a hned se do takového vyznání sama pustila.

„Dneska má narozeniny! A já jsem strašně vděčná a šťastná, že můžu být u nich. Věděla jsem, že můj muž je skvělej člověk, ale až teď, za poslední měsíce, jsem zjistila jak moc. Je to ten největší parťák do života,“ nechala se slyšet Arichteva.

A tahle další slova jejího manžela musela dojmout: „Miluju, jak se o nás staráš, jak se směješ, jak vaříš a do všeho dáváš rajčata, jak si zodpovědnej, jakou máš každý ráno energii a dobrou náladu (na rozdíl ode mě), jak hraješ na kytaru a hledáš ten správnej tón, jak jsi chytrej a máš přehled, jak dobrej jsi v tom, co děláš, a děláš to naplno, jak mi mačkáš nohy, když mě něco bolí, jak si spravedlivej, jak se mračíš, když ti něco nejde, miluju, když mluvíš bulharsky, a taky jak mi nosíš malýho v noci na kojení, abych nemusela vstávat.... Miluju!“ rozněžnila se Arichteva.

Veronika se stala matkou poprvé, její manžel už má z předchozího vztahu syna, takže má jako tatínek zkušenosti a ví, jak své ženě nejlépe pomoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám