Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) se už teď bojí očkování proti koronaviru, na kterém vědci intenzivně pracují. Sama dění kolem koronaviru považuje tak trošku za spiknutí mocných, jak naznačila na sociální síti.

„Facebook se mě vždy ptá, když vám chci něco sdělit, co se mi honí hlavou? Tak já ti to tedy, Facebooku, povím. Nenechám si v rámci plošného testování šťourat v hlavě špejlí, protože ti, co to nařizují, jedou podle scénáře B. Gatese a WHO, a zadruhé do mě ani do mých dětí nebude nikdo rvát žádnou vakcínu, která je ba naopak kontraproduktivní,“ rozčílila se Csáková ještě před tím, než vůbec nějaká vakcína vznikla.

Ilona Csáková - Má píseň

„Vy, co máte otevřené oči, víte. Nesmíte se bát chránit své děti, své zdraví, vaše životy!!!“ apelovala zpěvačka, jež jinak vůči preventivním opatřením nic nemá.

Nosí roušky, dodržuje odstupy a dbá s celou rodinou na hygienu. Nelíbí se jí ale současná opatření, která mimo jiné zavřela divadla a zakázala koncerty.

„Je to opravdu hrozně nešťastné pro kulturu, ale i pro všechny, kterých se opatření bezprostředně dotýkají, zákaz zpěvu šíření koronaviru stejně nezabrání. Je to úplný nesmysl říct, že se koronavirus přenáší hlavně zpěvem,“ řekla Super.cz.

Csáková nedávno vydala nové album Jemně půl a světlo světa spatřil i klip k songu Má píseň. Ten se podle zpěvačky stal nechtěně protestsongem. „Netušila jsem tehdy, že nám zakážou zpívat, a že text písně bude tak aktuální. V písničce zpívám, že se snažím nadechnout a zpívat dál, což mi teď přijde hodně aktuální,“ vysvětlila Csáková.

Co se týče koronaviru, proti nejrůznějším konspiračním teoriím vystoupili například herec Václav Kopta (58) či Libor Bouček (43), kteří se s nemocí setkali. Striktní je ve svém ostrém postoji vůči koronaviru naopak Bára Basiková (61), jež měla bezpříznakový průběh nemoci.

Reklama

Další články

Načítám