Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) plánovala, že kvůli podzimnímu natáčení zhubne, zatím se tak ale nestalo. Zato její partner Michal na sobě neuvěřitelně zamakal. "Nejdu v jeho stopách, jsem strašně líná. Obdivuju ho, má neuvěřitelnou vůli, kterou já nemám. Sama od sebe to nedám, musím mít velký důvod," řekla Super.cz Alice.

Figurou Bendová umí potěšit a uměla to i v době, kdy nebyl Instagram. Třeba ve filmu Báječná léta pod psa. Postavu, kterou tehdy měla, ale dle svých slov mít už nikdy nebude. "To jsem vážila 49,5 kilo, to vážit teď, tak je ze mě kostra. Teď by mi stačilo třeba 60," usmívá se Alice, která v létě plánovala shodit pět kilo. "Byla jsem pěkná, moc pěkná," dodala se smíchem.

Alice je ambasadorkou soutěže o nejkrásnější maminku Česká Missis. Společně s finalistkami vyrazila na soustředění do Špindlerova Mlýna, ve wellness se do plavek ale nesvlékla.

"Nebudu se koupat, protože si nádherné tělo nechávám na lepší příležitost, nebudu oslňovat svojí krásou," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám