Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má štěstí, že soutěž v kulturistice, na kterou se měsíce připravoval, se jako poslední v neděli uskuteční. Vašek Noid Bárta (43) na sobě makal od března a s výsledkem je spokojený, i když poslední dny to bylo doslova utrpení.

"Psychicky jsem na tom poměrně dobře, na závody se těším, i když budou poslední, které se v tomto roce budou konat. I fyzicky je to docela dobré, loni to bylo horší. Byl jsem teď tři dny bez cukru a musel jsem hodně pít sedm litrů vody denně. Dva dny před závodem už jenom litr a v den konání už vůbec nic," stane na závodech naprosto vyprahlý, aby se tělo odvodnilo a vynikly svaly.

Vašek má kliku, že se neživí jenom zpěvem, který je momentálně včetně všech veřejných vystoupení zakázaný, ale kromě cvičení má i další pracovní náplň. "Naštěstí mám svoje studio, rozjela se moje skladatelská i filmařská kariéra, tak toho mám docela dost a tyhle dvě práce mě momentálně živí," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám