Hlavní obsah
Článek

Bývalá rosnička a manažerka Romana Vítová (46) podstoupila minulý týden ve čtvrtek v pražském Podolí chirurgický zákrok. Podle našich informací dvojnásobná maminka měla nález na děložním čípku. Několik čtenářů nás informovalo, že ji párkrát za sebou spatřili v podolské porodnici. To manželka Petra Jákla nevyvrátila. "Na rovinu říkám, že těhotná nejsem, takže se nikdo nemusí snažit získat od mých přátel podobné informace. V Podolí jsem sice párkrát byla, ale proto, abych zde podstoupila operační zákrok. To je vše," uvedla Vítová.

K případu však nechtěla sdělit další podrobnosti. Naštěstí zdroje z Ústavu péče o matku a dítě byly sdílnější. "Paní Vítová se musela podrobit zákroku na děložním čípku. Lékaři nechtěli čekat ani na závěry testů a raději okamžitě provedli operaci. Paní Vítová nyní čeká na výsledky. Šance, že nešlo o nic zhoubného, je velká, a možná i proto byla pacientka po celou dobu v klidu a nepropadá panice," uvedl zdroj.

"Nezlobte se, ale nic víc komentovat nebudu. Jde o mé soukromí a zdroje už toho napovídaly," reagovala na náš přímý dotaz Vítová. Ta se přesto, že se společenským událostem spíše vyhýbá, těsně před operací stihla zúčastnit párty v butiku luxusního módního domu v Pařížské ulici.

"Oslovili mě ohledně vzájemné spolupráce. Modely Dolce&Gabbana jsou hlavně mou srdeční záležitostí. V pánském looku jsem se cítila pohodlně, uvolněně a sexy. Co víc bych si mohla přát?" říká Jákl Vítová.

Slavnostního koktejlu, během kterého byly vystaveny umělecké portréty fotbalistů AC Milán, se zúčastnily i jeho dvě velké hvězdy - Kevin Prince Boateng A Luce Antonni, dorazil i bývalý spoluhráč Marek Jankulovski. A protože byl manžel Romany režisér Petr Jákl pracovně v zahraničí, na večírek ji doprovodila její kamarádka vizážistka Lucie Janků.

"Lucinka tam pro ně líčila VIP osobnosti, takže to neměla daleko. Skvěle jsme se bavily a hodně milé pro mě bylo i setkání s manželkou fotbalisty Marka Jankulovského Janičkou. Je to nádherná, výjimečná žena, těším se, že se zase brzy uvidíme," dodala Vítová.

Reklama

Další články

Načítám