Hlavní obsah
Článek

S oznámením těhotenství se poslední týdny roztrhnul pytel. Přestože s chladnějšími dny přicházejí bundy a kabáty, některým známým kráskám se požehnaný stav už nepodařilo dál tutlat. A nutno říct, že konec letošního roku a začátek toho dalšího zažije český showbyznys opět pořádný babyboom.

Již brzy se maminkou stane například zpěvačka Petra Vojtková (36). Manželka Romana Vojtka zvládla své bříško tajit až do 6. měsíce a její termín porodu se už pomalu blíží. V polovině 6. měsíce už je také modelka Veronika Kašáková (34), která s partnerem Milanem čeká své první miminko.

Na prvního potomka se těší i modelka Lucie Kovandová (30), která už také začala 6. měsíc a na miminko se těší s přítelem, hokejistou brněnské Komety Petrem Holíkem. O další přírůstek v moravské metropoli se postará i nejkrásnější dívka planety z roku 2012 Tereza Fajksová (34). Ta s přítelem Lubošem vychovává prvorozenou dcerku Lilien. Dokonce čtyřnásobnou maminkou se stane moderátorka Martina Gavriely (45). S partnerem Marcusem má dvouletého chlapečka Leeho a z předchozího vztahu dospívající děti Jessicu a Antonia.

S radostnou zprávou se před pár týdny pochlubila také zpěvačka Veronika Stýblová, která se těší na první miminko. A stejně tak za pár měsíců přivítá na světě prvního potomka muzikálová zpěvačka Pavlína Ďuriačová. Své těhotenství nedávno oznámila modelka Jitka Nováčková (31), na které ještě před pár týdny požehnaný stav nebyl vidět. A radostnou zprávou se pochlubila také televizní moderátorka Katka Říhová, která přírůstek čeká se svým exmanželem.

Reklama

Další články

Načítám