Hlavní obsah
Článek

Všemi očekávaná premiéra snímku o Karlu Gottovi (†80) musela být znovu odložena. Nejdříve uvedení snímku zrušila sama Ivana Gottová (48), která se nakazila koronavirem. Nyní slavnostní premiéru překazila nová opatření kvůli koronaviru. Tvůrci snímku se však rozhodli fanouškům zpříjemnit čekání na film videoklipem k písni Jdi za štěstím a poslední nahrávkou, kterou zpěvák nazpíval.

Slavnou skladbu Karla Svobody nazpíval Karel Gott u příležitosti svých osmdesátin v létě 2019 se Symfonickým orchestrem jako svou vůbec poslední nahrávku. „Ráda bych - společně se Supraphonem - dala v této složité době malý dárek nejen zklamaným potenciálním divákům filmu KAREL, ale všem příznivcům mého zesnulého manžela. Zveřejňujeme videoklip s titulní písní k filmu KAREL - 'Jdi za štěstím'. Je pro mne o to cennější, že je to Karlova poslední nahrávka z června 2019, kdy ji zpíval s vědomím, že jde o píseň pro vznikající film,“ svěřila se Ivana Gottová.

Ve videoklipu jsou nejen záběry z nahrávání hitu Karla Gotta, ale také scény, které se do samotného dokumentu Olgy Malířové Špátové již nevešly. "Bylo nám líto, že se záběry z natáčení se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu v dokumentu nakonec spolu s mnoha dalšími scénami nepoužily, jsem proto ráda, že alespoň některé z nich byly režisérem Jakubem Sommerem a střihačkou Šárkou Sklenářovou velmi trefně zakomponovány do tohoto klipu," dodala Ivana Gottová, která poslala fanouškům videoklip jako malou satisfakci za to, že premiéra snímku byla odložena na neurčito.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám