Hlavní obsah
Článek

Je to skoro rok, co se představitelka seriálové Supergirl Melissa Benoist (32) rozhodla promluvit o tom, jak ji fyzicky týral bývalý partner. Od té doby se leccos změnilo, Melissa se provdala za herce Chrise Wooda a před několika týdny se stala poprvé maminkou.

Ačkoliv loni partnera, který jí mimo jiné zlomil nos nebo roztrhl rohovku a bulvu, nejmenovala. Dotyčný se po roce rozhodl sám k věci promluvit. Herec Blake Jenner (28), za nějž byla v letech 2015 – 2017 Benoist provdaná, se rozsáhle vyjádřil na Instagramu.

Jenner tvrdí, že jejich manželství bylo plné žárlivosti a nedůvěry, což přisuzuje tomu, že měli údajně oba špatné dětství. Ačkoliv se omluvil za bolest, kterou Melisse způsobil, opakovaně zdůraznil, že i ona vůči němu použila násilí a že ho mentálně a emocionálně zneužívala.

„Kvůli žárlivosti jsem byl nucen odmítnout některé pracovní nabídky. Bylo mi vyhrožováno, abych se nefotil a nepřátelil s žádnými herečkami. Byl jsem fyzicky napaden ve sprše, z čehož jsem si odnesl vážné zranění, o kterém však nyní nechci hovořit,“ uvedl herec známý hlavně ze seriálu Glee.

Násilí vůči exmanželce odůvodnil nedostatkem vlastního sebevědomí a sebedůvěry, z čehož viní společnost, která v něm od dětství vyvolávala potřebu být přehnaně maskulinní.

Tvrdí také, že jsou v Melissině příběhu trhliny, ale protože svou exmanželku respektuje, nechce téma dále rozmazávat. Proč se k věci vyjádřil až po roce a zvolil čas, kdy Melissa evidentně prožívá nejkrásnější období v životě, odůvodnil tím, že je to součást jeho léčebného procesu.

Benoist v loňském prohlášení uvedla, že s dotyčným měli velmi toxický vztah a násilí bylo oboustranné, nicméně z její strany šlo o sebeobranu. I ona tehdy promluvila o hrůzyplných událostech v rámci terapie.

Reklama

Další články

Načítám