Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Chrissy Teigen (38) prožívá bolestnou ztrátu dítěte a o své pocity se rozhodla podělit i se svými fanoušky. Na Instagramu sdílela několik fotek z nemocnice včetně snímku, na kterém v náručí drží mrtvé miminko.

Gesto vzbudilo mnoho reakcí, nutno dodat, že nejen pozitivních, a jako téma se dostalo i do britského pořadu Loose Women, ve kterém jeho moderátorky o rozhodnutí Teigen fotky zveřejnit a smutek veřejně sdílet na internetu debatovaly. Za to sklidily velkou kritiku.

Lidé moderátorkám hromadně vzkazovali, že jim nepřísluší se jakkoli vyjadřovat k rozhodnutí Chrissy a jejího muže Johna Legenda.

„Měly byste se stydět za debatu, jestli Chrissy měla nebo neměla sdílet svou ztrátu na sociálních sítích. Jak taková diskuze vůbec může v národní televizi projít?“ zní jeden z komentářů na sociální síti.

I v dalších se uživatelé ptají, zda je opravdu vhodné diskutovat o tom, jakým způsobem se žena, která přišla o dítě, rozhodne truchlit. „Nikdy neříkejte ženě, jak by měla reagovat na tak devastující zprávu. Jsem znechucená,“ komentovala další divačka.

Smutnou zprávu Teigen oznámila před týdnem. „Jsme šokovaní a prožíváme bolest, o níž jsme jen slyšeli, ale nikdy ji necítili. Nemohli jsme zastavit krvácení a dát našemu miminku tekutiny, které potřebovalo, navzdory mnoha transfuzím. Nestačilo to,“ napsala zdrcená Chrissy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám