Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meghan Trainor (/26) oznámila těhotenství, zpěvačka hitu All About That Bass, kterému v roce 2014 nešlo uniknout, čeká první dítě. Otcem je herec známý z komedií Spy Kids Daryl Sabara (28).

„Čekáme dítě! Jsme tak nadšení, že ani spát nemůžeme,“ řekli budoucí rodiče v pořadu Today show, kde novinku zveřejnili.

Zpěvačka následně s fanoušky na sociální síti sdílela snímek z ultrazvuku, připnutý na vánočním stromečku. Momentálně totiž začala promovat své vánoční album. „Vy všichni víte, jak dlouho jsem na tohle čekala. S Darylem jsme nesmírně šťastní a natěšení, až to maličké příští rok potkáme,“ napsala k fotce.

Za herce se zpěvačka provdala v prosinci 2018 po dvou letech vztahu.

Zmíněným hitem Trainor dávno předtím, než se to stalo na sociálních sítích trendem, kritizovala mj. retušované fotky v magazínech a vyzývala ženy, aby se měly rády, i když nemají velikost XS. Píseň přezpívala Ewa Farna, česká verze se jmenuje Mám boky jako skříň.

Reklama

Další články

Načítám