Hlavní obsah
Článek

Je to pár týdnů, co se nejkrásnější dívka planety z roku 2012 pochlubila, že je těhotná. Tereza Fajksová (34) čeká svého druhého potomka. Modelce doma dělá radost prvorozená dcerka Lilien, kterou má s přítelem Lubošem.

Dlouhonohá kráska se nyní svěřila s tím, jak svůj aktuální požehnaný stav zvládá. „Začínáme 19. týden těhotenství. Zatím si ujíždím po kilech na čokoládách, sladkých pomazánkách, sardinkách a sýrech,“ popsala své divoké chutě Tereza, které zatím vše zvládá s úsměvem.

„U prvního těhotenství jsem měla celou dobu nohy nahoře a nenechali mě ani vytřít podlahu, vzít nákup nebo umýt okna. Teď? Neustále tahám 13kilové dítě, řežu pilkou větve na štaflích, vytírám podlahu po čtyřech, běhám za dítětem ujíždějícím z kopce na odrážedle, nákupy nesu i v zubech, no prostě všechno a mnohem víc,“ popsala Fajksová s tím, že tentokrát se nešetří, ale své těhotenství si užívá.

Což je také vidět na fotce s rostoucím bříškem. Na začátku 5. měsíce těhotenství se modelka již pomalu zakulacuje a její požehnaný stav je vidět i pod svetrem. Vedle toho Tereza jen září a je vidět, že na dalšího člena rodiny už se velmi těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám