Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V souvislosti s informací, že koronavirus udeřil i u účastníků show Tvoje tvář má známý hlas, jsme oslovili zpěvačku Báru Basikovou (61), která si nedávno ve statusu na sociální síti pustila ústa na špacír a nevybíravě se vyjádřila k současným opatřením. Jak na tom tedy zpěvačka je?

"Podle testu jsem covid už prodělala, ale nevím o tom, nic mi není. Přesto jsem zůstala deset dní v povinné karanténě," řekla Super.cz Basiková, která měla zřejmě asymptomatický průběh onemocnění a to, že byla pozitivní, se dozvěděla z testů na protilátky v krvi.

"Jsem ráda, že to mám za sebou, tělo si vytvoří protilátky a přirozenou imunitu. Stejně se musíme nakazit všichni, covid nezmizí, už tu s námi bude na věky věků," míní.

"To, že máme deset dnů pauzu, a nikomu nic není, mi přijde nesmyslné. Ale vláda tak nařídila, naštěstí máme tři díly předtočené dopředu. Ale současné restrikce jsou nepřiměřené. Vypuknul tady mor? Denně umírají tisíce lidí? Ne. A ta panika, strach, zákazy, ztráty zaměstnání a neustálé karantény jsou mnohem, ale mnohem horší než ta nemoc sama," nezměnila svůj názor zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám