Hlavní obsah
Článek

Modelka a finalistka Miss Romana Pavelková je už několik měsíců sama. „Rozhodně z toho nejsem nějak v depresi. Naopak si svůj singl život docela užívám,“ tvrdí rozverně Pavelková. Ta byla v poslední době několikrát spatřena ve společnosti své kolegyně modelky Renaty Alsterové alias DJkou Miiou.

A zdálo se, že jejich dovádění často přesahovalo hranice kamarádství. Romana ale zvýšenou náklonost k ženám odmítá. „Mám spousty kamarádek a většinou spolu dost blbneme. Chápu, že to může někomu možná připadat moc, ale mě to tak prostě baví a myslím, že to baví i lidi v mém okolí,“ říká Pavelková.

Naposledy to holky společně rozjely na módní přehlídce v klubu Azzurro v Říčanech, který patří bývalému příteli Petry Faltýnové Ázovi. Oblečené jen ve spodním prádle si děvčata na baru dávaly takzvaný bodyshot, kdy se tequila nalévá přímo do pupíku a následně se vypije. „Byl to nejlepší panák, jaký jsem měla za poslední týdny,“ smála se rozvrkočená Pavelková, která pak své kamarádce za odměnu začala házet kostky ledu za podprsenku. Hosté podniku nestačili zírat, co tam bylo k vidění.

Reklama

Další články

Načítám