Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko-Slovenská Miss 2019 Klára Vavrušková (24) bude zřejmě nejdéle úřadující královnou krásy. Česká Miss 2020 se kvůli pandemii koronaviru totiž volit nebude. Klára tak bude vládnout dva roky.

"Jsem ráda, že budu taková koronavirová královna. Vzhledem k situaci je to, myslím, nejlepší rozhodnutí vedení České Miss," řekla Super.cz Klára.

O titul třetí nejkrásnější dívky planety Země ale brzy přijde. Světová soutěž krásy Miss Earth právě probíhá online.

"Přesně před rokem jsem v tuto dobu bojovala o titul na Filipínách. Letos probíhá Miss Earth virtuálně. Holky jsou doma. Vedení s nimi vede rozhovory na dálku přes telefon či počítač. Korunku tak předávat bohužel nebudu, což je mi moc líto. I když se většina soutěží přesunula na další rok, tak vedení Miss Earth se rozhodlo ji uspořádat. Mají totiž dvacátý jubilejní ročník," vysvětluje Vavrušková.

Ta je nyní ve skvělé formě. "Momentálně jsem na tom dobře. Nedávno jsem se viděla v televizi v jednom pořadu, který se točil loni v listopadu a říkala jsem si: takhle jsem vypadala?! Lekla jsem se. Troufám si říct, že to je lepší, než to bývalo," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám