Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je tomu již pět let, co se Electro World, jako první řetězec se spotřební elektronikou, rozhodl nabídnout svým zákazníkům členství ve Věrnostním klubu. Členství v klubu není jen obyčejná formalita, ale přináší celou řadu zajímavých a snadno čerpatelných benefitů, jejichž nabídka se průběžně rozšiřuje. A o jaké benefity se vlastně jedná? Pojďme se na ně podívat.

Elektronická archivace účtenek

K již zavedeným výhodám členství patří elektronická archivace účtenek, která držitelům Věrnostní karty uleví od starostí s archivací papírových účtenek pro případ pozdější reklamace.

Electro World

Okamžitá výměna zboží do 1 000 Kč

Rozbije-li se Vám u nás zakoupené zboží v ceně do 1 000 Kč, pak se nemusíte obávat zbytečných průtahů a třicetidenní reklamační lhůty. Výrobek vám prostě a jednoduše obratem vyměníme.

Electro World

Procento zpět za každý nákup

Každý držitel Věrnostní karty získává procento z hodnoty nákupu zpět ve formě bodů, které se mu připisují na jeho Věrnostní účet (1 bod = 1 Kč). Nastřádáné body je následně možné využít jako slevu při kterémkoliv z dalších nákupů. Čím více nakupujete, tím větší slevu získáte!

Electro World

Exkluzivní ceny jen pro členy klubu

Všichni členové Věrnostního klubu se mohou těšit na zvýhodněné ceny, které jsou určeny jen pro ně. Nabídku zajímavých slev lze najít u vybraných produktů napříč všemi kategoriemi.

Electro World

Aplikace EW Smart

Věrnostní kartu není třeba nosit stále u sebe. Stačí si stáhnout naši aplikaci z App Store nebo Google Play, která jednoduše nahradí kartičku se všemi jejími výhodami. Navíc si v ní snadno zkontrolujete stav bodů a jejich expiraci, historii všech nákupů včetně účtenek a můžete v ní porovnávat jednotlivé produkty.

Electro World

Členství ve Věrnostním klubu se zkrátka vyplatí všem, kteří se k nám rádi vrací. Svědčí o tom také skutečnost, že po pěti letech existence klubu máme 600 tisíc aktivních členů. Neustále vymýšlíme, jak balíček nadstandardních výhod rozšířit o další benefity. Členové klubu se tak mohou brzy těšit na nové výhody.

A co vy, máte už naši Věrnostní kartičku? Jestli ne, tak si pro ni přijďte do některé z našich 19 prodejen, nebo si ji snadno zřiďte v aplikaci. Těšíme se na vás!

Další články

Načítám