Hlavní obsah
Článek

Absolvovala vyšetření u lékaře a přišla o cennost, která pro ni měla nevyčíslitelnou hodnotu. Yvetta Blanarovičová (60) se s fanoušky podělila o smutnou příhodu, která se jí stala v nemocnici, a poprosila veřejně o pomoc.

„Děkuji. Ten šperk, který mám na krku, si někdo vypůjčil, když jsem byla na magnetické rezonanci. Má mé iniciály, je z bílého zlata a uprostřed má diamant, takže pokud byste ho někde viděli, v zastavárně nebo jinde, prosím, dejte mi vědět. Děkuji a krásný den,“ napsala herečka a zpěvačka k fotce, na které jí ještě na krku zdobil její oblíbený řetízek s přívěskem.

Blanarovičová šla na magnetickou rezonanci kvůli problémům se zády, které ji letos začaly trápit, a v září ji dokonce dohnaly až na kapačky.

„To jsou věci, lidi se neštítí ničeho,“ podivují se v komentářích rozhněvaní fanoušci. Na hereččin příspěvek zareagovala také její kolegyně z divadla Ivana Jirešová (47). „ Ooo Yvett, to mě mrzí! Určitě se najde... bych se zbláznila,“ souzní s kamarádkou herečka známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Řetízek měl pro Blanarovičovou zřejmě velkou osobní hodnotu, dle snímků ho z krku nesundala skoro nikdy. Fanoušci pevně věří, že bude mít štěstí s jeho nalezením.

Reklama

Další články

Načítám