Hlavní obsah
Článek

Nejen Libor Bouček (43) onemocněl covidem-19. Koronavirem se nakazila i jeho kolegyně z televize, moderátorka pořadu 360 stupňů Pavlína Wolfová. Informovala o tom na sociální síti.

"Jsem pozitivní, mám zaracha. Nejbližší definice stavu: nic moc. Nejdivnější prozatím - telefonáty s " kontakty". Smlouvání. Trapas. Nejzáhadnější dosud - moje děti neexistují. Nejsou v registru obyvatel. Sedmnáct a patnáct let. Zůstávám pozitivní," zní její status.

V komentářích se pak rozepsala o tom, jak nemoc v domácí izolaci s dcerou Matildou a synem Matoušem prožívají a jak se cítí. "Dneska líp než včera, včera hůř než předevčírem. Nemám chuť, mám nepředstavitelnou rýmu, hlavu jako balón a spím patnáct, sedmnáct hodin. Slabost je přesný slovo. Únava," popsala svůj stav dcera Petra Spáleného a Pavlíny Filipovské.

A jak se moderátorka léčí? "Léky mi nikdo nedal, nikam jsem se nedovolala. Nemám teplotu, takže jen piju čaj a zkouším mezi spánkem číst krásný knížky ... A doufám, že se to nikam nevydá," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám