Hlavní obsah
Článek

Je to rok a měsíc, co se herečka Miluše Bittnerová (46) stala maminkou. A dva dny před porodem se stihla provdat za svého partnera Reného. Kdyby po ní ale někdo chtěl ukázat snubní prstýnek, měl by smůlu. Teprve nedávno dostala aspoň zásnubní.

"U nás je to všechno jiné. I naši svatbu jsme pojali velmi skromně, stála 3200 korun, manželovi šla za svědka jeho bývalá přítelkyně, já poprosila bývalého manžela, ale neměl čas, takže mi to odsvědčila moje nejlepší kamarádka. Vzali jsme se narychlo a zásnubní prsten jsem dostala až k prvnímu výročí svatby. Na ten snubní budu muset asi ještě rok počkat," vyprávěla nám Miluška.

S tou jsme se potkali v tehdy ještě otevřeném fitku, cvičit ale zatím nemůže. "Já totiž měla původně Hance Kynychové (55) moderovat její módní show, která se ale zrušila, takže udělala aspoň tohle malé setkání. Ale obléknout se do cvičebního jsem odmítla. Já mám zatím jen rehabilitační cvičení po operaci kolene a snažím se vycvičit diastázu po porodu," má problém s rozestoupenými břišními svaly herečka. "A hodně chodíme s kočárkem s Betynkou ven," doplnila výčet svých fyzických aktivit.

Pokud jde o práci, už čtrnáct dní po porodu začala vysílat v rádiu, vrátila se i k divadlu. "Hrajeme, i když nějaká představení se ruší, dělají se záskoky. Ale lidi chodí, což je pro mě docela překvapivé. Vždycky, když přijdu na jeviště a je plno, říkám si, že jsou diváci odvážní, že nesedí doma u televize," doplnila Miluška na akci, která se konala ještě před zákazem všech divadelních představení.

Reklama

Další články

Načítám