Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že herečka Andrea Kerestešová (39) přišla během požáru svého bytu prakticky o všechny osobní věci. Nyní se objevují nové skutečnosti, že za samovznícením elektrického spotřebiče možná nestojí pouze zfušovaná elektroinstalace, ale něco mezi nebem a zemí.

„Dlouho před požárem docházelo v bytě k podivným věcem. Často jiskřily zásuvky, vyskakovaly pojistky a dokonce rozpraskala omítka v ložnci. Bylo to vážně divné, neboť byt prošel celkovou rekonstrukcí a já jsem v něm byla prvním nájemcem,“ kroutí hlavou hvězda seriálu Vyprávěj.

I toho největšího skeptika musí zamrazit v zádech, když se dozví informaci, že k samotnému požáru došlo 11.11. 2011 v 11 hodin večer v domě s popisným číslem 11.

Kerestešová si do svého bytu několikrát pozvala elektrikáře, aby ji od nebezpečných elektrických výbojů uchránili. Žádný z odborníků si ale nevěděl s nezvyklými úkazy rady. Smutné je, že se před ani po požáru do pronajatého bytu nepřišel podívat samotný pronajímatel bytu. Možná, že by se po druhotné kontrole předešlo tragické události.

Reklama

Další články

Načítám