Hlavní obsah
Článek

Stejně jako ostatní zpěváci a zpěvačky, ani Heidi Janků (61) neprožívá nejšťastnější období. Chybí jí vystupování na jevišti, budoucnost vidí černě a nepomáhá jí ani to, že se nemůže zbavit kil navíc, která nabrala během prvního nouzového stavu.

"Cvičím pravidelně už tři měsíce, nehýbou se kila ani centimetry. Dávám tomu čas ještě do prosince a pak se asi objednám na konzultaci na liposukci. S hubnutím jsem nikdy problémy neměla, stačilo mi hýbat se na jevišti, ale to teď taky odpadlo," svěřila nám Heidi.

"Všechna vystoupení se buď ruší, nebo posouvají o půl roku. Ale myslím, že lidi stejně nebudou chodit ze strachu anebo proto, že nebudou mít peníze na vstupenky," vidí budoucnost černě zpěvačka.

"Ještě to zkusím vydržet, ale už přemýšlím o tom, že bych si našla jinou práci. Viděla jsem inzerát, že pokladní v supermarketu mají plat čtyřicet tisíc měsíčně, tak tam možná skončím. A když bude nejhůř, budu muset prodat dům," připustila nejhorší možný scénář zpěvačka, jež plat v supermarketu zjevně dost nadsadila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám