Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezident USA Donald Trump se může spolehnout na svou věrnou základnu příznivců. Mezi jeho fanynky patří i vyžilé sexbomby z televizních reality show, které se rády svlékají na veřejnosti. A ty ho vehementně podporují v prezidentské kampani.

Jednou z nich je i uvadající hvězda reality show Big Brother a známá milovnice plastických úprav zevnějšku Angelique Morgan alias Frenchy (48), která kdyby mohla, tak by se k Trumpovi i nastěhovala.

V úsporných bikinách s nápisem Trump se předvádí na plážích v Los Angeles a nechybí ani na předvolebních mítincích. Sice tentokrát sundala roušku proti koronaviru, ale plavky kupodivu nesvlékla, ač to by možná Trumpa potěšilo nejvíc.

Společně s kamarádkou z Playboye Tiffany Madison sice patří mezi povadlé nestydy, ale i takoví příznivci se počítají.

Blonďatá vyžilá sexbomba Frenchy už v minulosti dokonce Trumpovi vyjádřila podporu prostřednictvím obnažených silikonových ňader. Teď sice své exhibicionistické choutky udržela na uzdě, ale i tak je stále ráda středem pozornosti. Pokud se Trump znovu stane prezidentem, Frenchy jistě předvede nějaké pikantní divadélko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám