Hlavní obsah
Článek

Americké celebrity se pomalu připravují na Halloween a postupně odhalují své kostýmy. A rapperka Cardi B (31) se na tom svém pořádně vyřádila, jen co je pravda. Čerstvě nezadaná držitelka Grammy se předvedla v rudém latexovém oblečku čertice, i s pořádnými rohy.

„Single, zlobivá a bohatá,“ popsala samu sebe v popisku fotky. Je to navíc poprvé od rozchodu s manželem, co o sobě mluví jako o nezadané.

Kostým čertice vyvolal mezi fanoušky bouřlivé reakce a Cardi se proto rozhodla podělit ještě o jeden snímek, tentokrát v kostýmu sexy anděla.

V polovině září se objevily zprávy, že Cardi podala žádost o rozvod. Za rappera Offseta je vdaná tři roky a mají spolu dceru Kulture (2). Už jednou se rozešli kvůli manželově údajné nevěře, ale rapperka ho tehdy vzala na milost. Aktuální rozchod přišel prý hlavně kvůli nedostatku důvěry ve vztahu.

Cardi se k rozchodu vyjádřila na svém účtu na síti OnlyFans. „Nemůžete mi ublížit tím, že mi budete předhazovat rozvod, protože já jsem ta, co se rozhodla odejít,“ vzkázala fanouškům.

„Nečekala jsem, až mi bude nevěrný nebo na jinou kontroverzi. Já jsem se tak rozhodla. Ale nemám s otcem svého dítěte špatný vztah, nechovám k němu zášť ani mu nepřeji nic zlého. A vím, že on to má stejně,“ vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám