Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypráví se o něm všelicos, ale tentokrát Sámer Issa (38) opravdu přestřelil. Po finále soutěže To byl náš hit, v které se dostal s kolegyní Martinou Balogovou a písní Můj čas až do finále, si totiž bez mrknutí oka zapálil jointa marihuany před novináři. "Mám z toho strašný průšvih. Omlouvám se," kaje se Issa.

Že si občas smotá brčko, s tím se nikdy mladý zpěvák netajil. Vždy ale odmítal tvrzení, že by bral tvrdší drogy. "Marihuana je přírodní droga a tak si čas od času zakouřím. Tentokrát to byl ale úlet. Po konci přímého přenosu na mě všechno spadlo, a tak jsem si zapálil. Taky jsem dostal strašnou čočku od svého manažera Tomáše. Celou cestu domů jsem se skloněnou hlavou poslouchal jeho výčitky. Ale má pravdu. Když už si chci zakouřit, nemám to dělat před lidmi. Vždyť i kdybych chtěl lhát, všichni v místnosti cítili tu omamnou vůni trávy. Byla to kravina," uznává svou chybu Issa, který se dušuje, že jinak půl roku prakticky nepije alkohol a poctivě dře.

"Dřív jsem hodně pařil, a vypadal jsem ztrhaně. Dnes jsem rád, že už mi lidi začali zase říkat, že je to lepší," dodal závěrem Issa, který nedávno vydal po šesti letech svou třetí, tentokrát autorskou desku My Way.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám