Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25) je od rozchodu s Michalem Janechem, se kterým se jí vztah rozpadl krátce po jejím vítězství v soutěži krásy, sama. Novou lásku nenašla. "Přítele nemám. S někým jsem se vídala, ale na vztah to nebylo. Nepřišel stále ten pravý," řekla Super.cz Lea.

Pandemie koronaviru nové lásce prý také nepřeje. Obzvlášť karanténa. "Když je člověk zavřený doma, hledá se hůř," usmívá se.

Na jaře jako modelka přišla o většinu pracovních zakázek, zůstaly jen příjmy ze spoluprací na Instagramu. Nyní se jí akce opět ruší.

"Měla jsem nějaké přehlídky a focení, ale nyní už se zase akce zruší. Stále mi ale nějaká práce zůstala, tak doufám, že to nedopadne jako na jaře, že budu zase sedět doma na zadku a nebude co dělat," doufá modelka.

Před dvěma měsíc navíc přišla o svůj účet na sociální síti. "Instagram mi ukradli před dvěma měsíci a bohužel mi nebyl navrácen. Mám nový účet. Některé spolupráce mi byly pozastaveny, ale někteří klienti zůstali. Za to jsem moc ráda, vědí, že mi účet byl ukraden a zakázky mi nechali," dodala Šteflíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám