Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vojtěch Dyk (38) v roli Filose a Kryštof Hádek (42) alias Kája jsou totiž ústřední dvojicí nového českého filmu Signál. Ten vypráví o podrazu, kterým se tihle dva snaží obalamutit a přechytračit své sousedy. „Jsou to prostě takoví dva chytráci, kteří využijí svého charizmatu, aby z lidí vylákali peníze za to, že jim přivedou mobilní signál do vesnice,“ říkají svorně oba hlavní hrdinové.

„Na tom příběhu mne hned po prvním přečtení bavilo, že jsem mu mohl uvěřit. Napoprvé jsem se moc smál, protože to byl hlavně vtipně napsaný příběh, ale při dalších čteních už se mi tam začalo objevovat i pár smutných situací a tohle balancování mě v komedii moc baví,“ říká o své nejnovější roli herec Kryštof Hádek. I Vojtěch Dyk si natáčení užil. „Mne na příběhu tohoto filmu bavila nejvíc taková ryzost, o kterou, řekl bych, jsme s Kryštofem Hádkem dokonce usilovali."

Kromě zmíněných dvou herců si ve filmu zahráli také například Bolek Polívka nebo Karel Roden. Ve větší herecké roli se po dlouhé době představí také Jiří Menzel. Ve fotogalerii se podívejte na exkluzivní záběry!

Reklama

Další články

Načítám