Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martina Gavriely (45) si vyřizovala se svými zlobivými ratolestmi účty. Desetiletou Jessicu a osmiletého Antonia předhodila partičce Mikuláše, čerta a anděla a děly se divoké věci. „Mám velmi zlobivé děti a tak jsem myslela, že je takhle napravím,“ prozradila svůj plán Martina, která setkání dětí známých osobností se svátečními nadpřirozenými bytostmi uspořádala v luxusním hotelu Savoy Royal ve Špindlerově mlýně.

Martininu dceru dokonce odnesl čert v pytli z areálu pětihvězdičkového hotelu. Jelikož se jednalo o mého kamaráda v převleku, tak ji vrátil asi za deset minut,“ směje se blondýna. Vzhledem k tomu, že Jessica na Mikuláše a čerta už pár let nevěří, nebyl to pro ni nijak drastický zážitek. O dva roky mladší Antonio, který je hyperaktivním dítkem, tuto zkušenost prožíval ale s mnohem větším nervovým vypětím.

Ratolesti Martiny Gavriely po tomto zážitku vydržely nezlobit celý víkend, který strávily se slavnými osobnostmi a jejich dětmi v luxusním hotelu. Pár dní po návratů domů se ale prý vše vrátilo do starých kolejí. „Děti chvíli sekaly latinu. Dnes už to ale zase vypadá, jako by v jejich pokojíčku spadla bomba,“ kroutí hlavou Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám