Hlavní obsah
Článek

První fanoušci seriálu Slunečná už mohli vidět díly, kde se objeví nová postava Karolína v podání herečky Denisy Nesvačilové (32). Ještě před tím, než ji diváci na předplaceném kanálu viděli, se dočkala nenávistných reakcí, takže se bála, jak to bude pokračovat ve chvíli, kdy bude opravdu na obrazovce.

"Musím se přiznat, že když se začal promítat první díl, radši jsem se trochu opila, abych měla jinou zábavu, než že mi začnou pípat zprávy na Instagramu. Ale když jsem si druhý den zprávy přečetla, měla jsem velkou radost, protože je to tak, jak jsem několik měsíců předesílala, že až diváci Karolínu uvidí, bude to v pohodě. Lidi byli nadšení a psali mi jen hezky," spadl Denise velký kámen za srdce.

"Karolína není mrcha. Je trošku živější a tím, že je z dětského domova, má ty věci nastavené trošku jinak. Je sólistka, ale zlá není. A to, že se někdo zamiluje do ní a ona do někoho, to není trestné. Ať si každý zamete před svým vlastním prahem," brání pohnutky své seriálové postavy sexy zrzka, kterou natáčení velmi baví.

"I když teď je to trochu složitější, protože jak přichází ta druhá vlna koronaviru, tak občas někdo musí do karantény a vlastně nikdy dopředu úplně nevíme, jaký obraz a s kým budeme točit. Proto se jich musíme naučit dopředu ne třeba patnáct, ale dvacet," poodhalila současné televizní zákulisí herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám