Hlavní obsah
Článek

Týdny se spekulovalo, že je modelka April Love Geary (29) znovu těhotná. A nyní požehnaný stav konečně potvrdila. Na Instagramu sdílela snímek v bikinách, bříško už tak nejspíš nebude nadále skrývat pod volnými outfity.

„Pardon, ale nemůžeme se vídat. Je tu pandemie a já jsem těhotná… Znovu. Máme rádi důslednost,“ popsala fotku snoubenka zpěváka Robina Thicka (43).

V Instastories pak svěřila, že se má miminko narodit v prosinci. April se nedávno vyjádřila k hatům na svou postavu. Trollové si ji vzali na paškál, protože jim přišlo, že po dvou porodech během dvou let přibrala. To si naštěstí modelka nenechala líbit a usadila je s tím, že má aspoň konečně zadek. Nehledě na fakt, že už v té době byla znovu těhotná.

April je maminkou dcer Mii (2) a Loly (1). Když čekala druhé dítko, tak se s Thickem zasnoubili. Svatbu plánují uskutečnit v jejich domě v Malibu, který před dvěma roky zničil požár. Čekají proto, až bude hotová rekonstrukce. April také uvedla, že potřetí otěhotněla neplánovaně. Thicke má kromě dcer ještě desetiletého syna Juliana z předchozího manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám