Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V polovině září se Markéta Konvičková (29) stala tak trochu nečekaně maminkou. Termín porodu měla plánovaný až na říjen. Její dcerka se ale rozhodla, že už chce na svět. Zpěvačka se nyní rozpovídala o příchodu Amálky, ze které je každým dnem víc a víc nadšená.

„14. 9. 2020. V den, kdy se malá nečekaně narodila, jsem měla jet do Prahy do studia natočit píseň, kterou jsem pro Amálku napsala v době těhotenství a kterou chci věnovat všem maminkám,“ svěřila se Markéta, která měla na týdny před narozením dcerky ještě naplánovanou práci.

„Když mi praskla voda a já odjela do porodnice, vše se samozřejmě zrušilo a jsme rádi, že to celé dopadlo přímo božsky, jsme tady obě v pořádku a ve zdraví. Nicméně tu píseň jsme teď natočili, videoklip je v procesu, a pokud to zmákneme, vydáme ji 14. 10. 2020. To bude mít Amča 1 měsíc,“ svěřila se Markéta, která porodila necelý měsíc před plánovaným termínem.

Se svou holčičkou je zpěvačka již doma a užívá si společné první týdny. A jelikož v těhotenství přibrala Markéta jen 8 kilogramů, už se také stihla pochlubit svou postavou, kterou má po narození dcerky zpět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám