Hlavní obsah
Článek

Už brzy se stane maminkou. Zpěvačka Petra Vojtková (36) se těší na prvního potomka. Miminko přivítá na svět se svým manželem, hercem Romanem Vojtkem (51), který se tátou stane již potřetí. Požehnaný stav se půvabné blondýnce dařilo celkem dlouho tajit.

S radostnou novinkou se pochlubila v polovině července, a to s tím, že je již v 6. měsíci těhotenství. Bříško na ní totiž zprvu nebylo vidět. S přibývajícími týdny tomu je ale jinak. Petra už se pořádně zakulatila a také se na nějaký čas rozloučila se svými muzikálovými rolemi. A to například s náročným představením Tarzan, do kterého po ní naskočila kolegyně, a nastávající maminka tak nastoupila na mateřskou dovolenou.

Poslední týdny před narozením miminka si užívá nejen chystáním výbavičky nebo pokojíčku, ale také relaxem na společných procházkách s manželem. „Tyhle podzimní výlety, kdy svítí sluníčko, jsou překrásné. Dneska jsme si dali projížďku Prahou na lodičce. Prošli jsme se i centrem a moje tempo je teda už vražedné, předběhli mě i důchodci,“ svěřila se Petra, která sice oblékla volné černé šaty, její bříško pod nimi však bylo nepřehlédnutelné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám