Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šaty, které moderátorka a zpěvačka Amanda Holden oblékla do předposledního vysílaného dílu britského Talentu, vzbudily tolik pozornosti, že se to dostalo až na úřad pro rozhlasový, telekomunikační a poštovní průmysl. Diváci totiž měli dojem, že z nich Holden vykukují bradavky. Viděli ale pouze stíny.

V reakci na celou „kauzu“, která zahrnuje i 235 stížností směřovaných na zmíněný úřad, Amanda uvedla, že má k dispozici tým lidí, který jí šaty na obrazovku schvaluje, a modrá róba prošla, a celou situaci bere s nadhledem a humorem.

„Víc mě naštvalo, že si lidé mysleli, že mám tak obrovské bradavky nebo že zasahují i mimo dekolt,“ žertovala s tím, že by měla svému poprsí zařídit vlastního tiskového mluvčího. „Myslím, že moje holky potřebují vlastního zástupce, protože jsou známé samy o sobě,“ smála se.

Poté slíbila, že do nadcházejícího dílu si vezme šaty až ke krku. „I když i v těch má prsa uvidíte velmi zřetelně, protože jsou to upnuté šaty!“ dodala. Svůj slib splnila tak napůl. V šatech, které popsala, během sobotního vysílání vystoupila, za porotcovský pultík ale zasedla v dalším sexy kousku s rozparkem a krajkou v dekoltu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám