Hlavní obsah
Článek

Americká herečka a producentka Jennifer Garner (51) si užívala víkendové odpoledne na pláži v Los Angeles. I přes nelehkou koronavirovou situaci a povinnost nošení roušek si nenechala narušit vodní radovánky.

Bývalá manželka Benna Afflecka (48), se kterým má dcery Violet (15), Seraphinu (11) a syna Samuela (8), se i dva roky před padesátkou může chlubit pěknou figurou, kterou ale nemá zadarmo. Žije velmi aktivním způsobem života a cvičí s osobní trenérkou Simone De La Rue. Ta prozradila, že Garner pravidelně cvičí silové, intervalové a kardio tréninky, a to 4-5krát týdně, pokud se zrovna nechystá na natáčení filmu. Loni dokonce začala boxovat.

Krásná brunetka ví, že skvělá a pevná figura neobnáší pouze pravidelné cvičení, ale i vyváženou stravu, kterou se snaží dodržovat. Avšak přiznává, že skoro nikdy nemá stejnou váhu a vůbec jí to nevadí.

„Mám ráda jídlo. Pokud bych potřebovala shodit pár kilo, myslím, že bych to dokázala, vím jak na to, ale prostě nechci!“ svěřila se magazínu People herečka, která víc než ručičku na váze řeší, jak se ve svém těle sama cítí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám