Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco většinou kritiku buď ignoruje, nebo odpovídá jen stručně, tentokrát se Khloé Kardashian (39) rozepsala. Chladnou ji nenechaly komentáře u jejích nových fotek. Fanoušci jí psali, že vypadá „každý týden jinak“, ptali se „kde je Khloé?“ a doporučovali, aby už s úpravami přestala.

Podle americké televizní celebrity jsou takové komentáře dílem znuděných a nešťastných lidí.

„Nikdy nepochopím, jak znudění a nešťastní mohou někteří lidé být,“ napsala Kardashian. Sama by prý nikdy neokomentovala nic, co by nemohla pochválit. „Čas je velmi vzácný, trávím ho jen šťastnými věcmi. A když už jsme u toho, mám vás ráda! A přeji vám jen to nejlepší, protože na světě je tolik krásy, jen ji vidět,“ dodala.

Kritice kvůli používání různých filtrů a zkrášlovacích aplikací čelí Khloé v poslední době poměrně často. Lidé komentují především to, že jinak vypadá na fotkách na Instagramu a jinak ve společnosti nebo na záběrech z rodinné reality show.

Ta po dvaceti sezónách a čtrnácti letech končí. Finále má na obrazovky přijít příští rok. „S těžkým srdcem jsme dospěli k rozhodnutí se s Keeping Up with the Kardashians rozloučit,“ oznámila začátkem září Kim Kardashian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám